“Wil Jij Ook Meer Geluk en Succes In Jouw Leven?
Weet Je Hoe Jouw Brein Werkt?
Verander Jouw Brein,
Krijg Meer Geluk en Succes!”

Afzender: Jacqueline te Brake, Zeist

Weet je:

Dat je gemiddeld zo’n 60.000 gedachten per dag hebt…

Dat 90% van die gedachten je gisteren ook al had…..

Dat van al die gedachten gemiddeld zo’n 70% negatief is …..

Dat je in je leven datgene krijgt, waar je de meeste tijd van de dag aan denkt …..

Dus: als je altijd blijft denken wat je altijd hebt gedacht en blijft doen wat je altijd hebt gedaan, dan krijg je wat je altijd hebt gekregen!

Ik kan me voorstellen dat dit geen opbeurende gegevens zijn. We worden gebombardeerd met negatieve berichten in kranten en op de televisie. Je kunt geen radio of televisie aanzetten, geen krant openslaan of het lijkt erop dat er alleen maar vervelende en slechte dingen gebeuren in het leven. We kijken er eigenlijk niet meer van op.

Wat doet dat met ons? Om dat te begrijpen, heb je kennis nodig om te begrijpen hoe jij informatie opslaat in jouw brein en wat dat voor gevolgen heeft in jouw leven.

“Verander Je Brein, Verander Je Resultaten”

Laat ik het uitleggen aan de hand van een voorbeeld. Een mooi voorbeeld is het leren fietsen. Dat hebben wij allemaal meegemaakt. Hoe heb je dat geleerd? Vaak krijg ik te horen; “tja, door vallen en opstaan, natuurlijk”. Tuurlijk , je kon het nog niet en je bent net zolang op die fiets gaan zitten totdat je in staat was om helemaal alleen naar school of je vrienden te fietsen, toch? Zo leren we alles in ons leven!

Eerst weten we niet hoe we moeten fietsen, maar willen we het dolgraag onder de knie krijgen. Vervolgens krijgen we hulp bij onze eerste fietslessen en hebben wij onder andere rennende ouders aan onze broek hangen. We krijgen tips en gaan onze eerste fietsschreden zetten. We blijven maar fietsen en leren ondertussen steeds beter wat werkt en wat niet. We oefenen en oefenen en durven na verloop van tijd zelfs zonder handen aan het stuur te fietsen, snel te fietsen, stevig te slippen en ga zo maar door. En dan, na een tijdje zit je op de fiets alsof dat de gewoonste zaak van de wereld is.

Dat is het dus ook! Het is een gewoonte geworden. We hoeven er niet meer bij na te denken. Wat is de functie van het brein in deze? Jouw brein heeft ervoor gezorgd, dat jij er niet meer bij hoeft na te denken. Hoe? Door op basis van jouw handelen neurale paden in het brein aan te leggen. Deze paden worden steeds sterker naarmate je steeds meer gebruikt. Je kunt het vergelijken met een grasveld. Als je hier overheen loopt en nog eens en nog eens, dan wordt het vanzelf een zandpad. Opeens loopt iedereen erover alsof het de gewoonste zaak van de wereld is!

Waarom is dat allemaal belangrijk om te weten? Jouw brein heeft op dit moment dat je dit leest ook van deze paden, die op basis van jouw ervaringen in het leven zijn opgeslagen. Elke keer dat je bijvoorbeeld gaat fietsen, dan zul je merken dat je precies zo fietst als je geleerd hebt. Een jongen zal eerder zijn been achter over de fiets gooien dan een meisje. Waarom? Omdat de meeste jongens dat zo geleerd hebben. Kijk maar eens naar de jongens die op oma fietsen rijden. De meesten zwiepen hun been achter het zadel langs, terwijl het helemaal niet nodig is!

“Jouw Dagelijkse Gewoonten Zorgen Voor De Resultaten Die Jij Nu Hebt In Jouw Leven”

Dit is aangeleerd gedrag. Dat is alles wat je keer op keer doet en wat je normaal bent gaan vinden. Dit is in je brein vertaald en vastgelegd door middel van neurale paden. Het zijn gewoonten, die je zonder nadenken doet. Heel prettig, want dan hoef je niet elke keer na te denken hoe je ook alweer op een fiets moet stappen. Scheelt bakken met energie. Alleen….

Als je nu iets hebt aangeleerd wat niet het gewenste resultaat oplevert? Dan heb je dus wel die neurale paden aangelegd en is de kans groot dat je elke keer toch weer datgene doet wat je eigenlijk niet wilt. Neem bijvoorbeeld mensen die willen afvallen of meer willen sporten om zo een betere vitaliteit te krijgen. Mensen maken prachtige voornemens, maar de gewoonten winnen het toch vaak van ze. Ze gaan alleen vandaag niet naar de sportschool, een ander keertje, want er is op televisie dat leuke programma. Jammer om dat net nu te missen. En ach dat ene chocolaatje dat je elke avond neemt bij de koffie, dat mag toch nog wel een keertje…. Morgen stop je er heus wel mee. Herkenbaar?

Deze ingeslepen gewoonten saboteren onze voornemens om het anders te doen en daardoor gelukkiger en succesvoller te zijn. We blijven maar steeds terugvallen in onze oude gewoonten. Wat je nodig hebt, is inzicht in:

hoe je nieuwe dingen leert

hoe je brein werkt

hoe je jouw brein opnieuw kunt instellen.

om zo:

betere relaties te hebben

gelukkiger te voelen

meer geld aan te trekken

en gezonder en vitaler te zijn.

“Your Wish Is Your Command”

Your Wish is Your Command is een audio programma, dat informatie geeft over de werking van je brein en je de handvatten geeft om andere gewoonten te integreren in je leven, waardoor jij een gelukkiger en succesvoller leven kunt leiden op het gebied van relaties, gezondheid en geld.

Jouw gedachten zijn bepalend voor wat jij in jouw leven aantrekt. Er is meer tussen hemel en aarde en dat wordt helder als je meer samenwerkt met de Wet van Aantrekking in plaats van dat je hier tegen in gaat. Het werkt heel simpel. Je kunt niet negatief denken en verwachten dat daar iets positiefs uitkomt, toch? Als je meer geluk wilt, dan heb je meer plezierige gedachten te hebben dan onprettige gedachten. Als je meer succes wilt, dan heb je meer succesvolle gedachten te hebben in plaats van gedachten over dat je iets niet kunt.

Als je altijd blijft denken (=your wish is your command) wat je altijd hebt gedacht en blijft doen wat je altijd hebt gedaan, dan krijg je wat je altijd hebt gekregen!

“Het Is Niet Moeilijk Om Iets Anders Te Doen, Je Moet Alleen Weten Wat Je Dan Anders Hebt Te Doen”

Je hebt dus andere gewoonten aan te leren. Dat leer je in de 14 cd’s Your Wish is Your Command. Je krijgt vier krachtige fundamenten die je op alle gebieden van je leven kunt toepassen. Normaal betaal je voor deze cd’s €97, maar hier kun je ze gratis downloaden. En ja, ik weet dat het gevaar bestaat, dat je ze download en tegen jezelf zegt dat je ze wel een keer zult beluisteren….. macht der gewoonte he?

“Wat?? Gratis Persoonlijke Ontwikkeling…..?”

Om je te helpen deze gewoonte te doorbreken en niet alleen te downloaden, maar ook de tijd vindt om het te beluisteren (want dat is vaak het grootste struikelblok), neem ik persoonlijk contact met je op om zo te helpen je dagelijkse gewoonten te doorbreken en zo meer te krijgen van wat je wel wilt. Eigenlijk krijg je gratis de kans om je persoonlijk te ontwikkelen…. en dat in tijden van economische crises.

Wat wil je? Meer succes en meer geluk? Verander je brein!
Download deze cd’s en beluister ze en krijg andere resultaten!

Op jouw geluk en succes!

Jacqueline

“Download Nu!”

Nee, niet een andere keer, NU!

Want dan zitten die andere 59.999 gedachten je in de weg!

Vul hieronder je naam en emailadres in
en download de CD’s direct

Let op: je krijgt een mail in je inbox met als afzender
<verifications@aweber.com; namens; Jacqueline te Brake [info@happylifestrategy.com]>.

Klik op de link om te bevestigen dat wij jou niet spammen.
Als je op de link hebt geklikt, krijg je meteen de downloadpagina.


Heeft deze informatie jou geholpen? Geef het door aan je vrienden!