Wat is HappyQuote.nl?

HappyQuote.nl is een community opgezet voor gelijkgestemde mensen die de kwaliteit van hun leven willen verbeteren. Ze willen met meer energie in het leven staan, meer balans ervaren, meer uit het leven halen, vitaler zijn en zich gelukkiger voelen.

Kortom ze willen het maximale uit hun leven halen door het benutten van hun volledige potentieel!

Gratis tips, tools & technieken

Een aantal keren per maand worden er gratis waardevolle artikelen, video’s en e-books op HappyQuote.nl geplaatst. Als je het aangereikte toepast, dan zul je:

 • Vele malen productiever zijn in je leven
 • Veel meer voldoening in je leven ervaren
 • Meer bewust zijn van wat je werkelijk in je leven wilt bereiken
 • Veel meer verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven
 • Veel positiever in het leven staan
 • Veel gelukkiger en dankbaarder voelen voor wat je in het leven ontvangt
 • Veel meer energie ervaren en veel vitaler voelen
 • Veel gezonder zijn

HappyQuote.nl Workshops

Naast al deze waardevolle tips, tools en technieken organiseert HappyQuote.nl ook regelmatig workshops met als doel het geleerde ook daadwerkelijk in de praktijk toe te passen. Vaak is het prettig om in een groep te leren, zodat je met en van elkaar kunt leren.

Happy Coaching

Wil je niet altijd in een groep iets leren of delen, dan is een individuele coaching ook mogelijk. Je kunt één of meerdere coachsesies met Jacqueline afspreken. Het uiteindelijke doel van alle coaching is om iemand meer bewust te laten worden en van daaruit meer greep te krijgen op het leven met als resultaat een gelukkiger mens!

HappyQuote lezingen

HappyQuote.nl verzorgt ook lezingen over persoonlijke effectiviteit. Bijvoorbeeld lezingen over:

 • Ik wil meer Vitaliteit! (‘vitaler door focus’)
 • Hoe zet ik mijn hersens beter in om betere resultaten te halen (‘gebruik je hersens!’)
 • Hoe verminder ik mijn stress (‘denken met gevoel’).

Je kunt vrijblijvend contact opnemen voor een lezing op maat!

Jacqueline te Brake

HappyQuote.nl is een initiatief van Jacqueline te Brake. Jacqueline heeft 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven, waarin zij zich als trainer, coach, ontwikkelaar en leidinggevende heeft bezig gehouden met persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling.  Zo’n 7 jaar geleden heeft zij besloten voor zich zelf te beginnen als vitaliteitscoach en (internet)ondernemer.

Jacqueline heeft een passie voor persoonlijke ontwikkeling. Ze is een bevlogen coach, trainer, spreker en schrijver op het gebied van persoonlijke effectiviteit en verandering van menselijk gedrag. Ze ondersteunt individuen, teams en bedrijven bij het creëren van gewoonten, die leiden tot maximaal succes én plezier in werk en leven.

Haar aanpak is enthousiast, speels en wetenschappelijk.

Haar motto: Meer Balans, Meer Energie, Meer Leven.

Jacqueline woont samen en heeft 2 kinderen. Haar passies zijn haar gezin, eigen persoonlijke groei en ontwikkeling, reizen, vrienden, lezen, golfen, breinleren, internetmarketing, happyquote.nl, met Ziel & Zakelijkheid.nl, volgen van ontwikkelingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling via workshops/lezingen/trainingen/opleidingen.

‘Walk your Talk’ staat voor haar voorop. Het nemen van 100% verantwoordelijkheid voor het leven, is daarin haar leidraad. Je hebt wat je overbrengt aan anderen, voor te leven.

Participeer!

Naast dat je veel leest en leert op HappyQuote.nl, raden we je ook aan om echt te participeren. Laat reacties achter op de artikelen, stel vragen, geef zelf ook waardevolle informatie en je zult zien dat er een wereld voor je opengaat.

Een wereld van gelijkgestemde mensen die allemaal bezig zijn met 1 ding, gelukkiger worden door te groeien!

Ik wens je een hele happy dag toe!

Jacqueline te Brake

06 53 83 37 82
Volg me op LinkedIn Volg

Volg me op Twitter Volg