Waarom zit je vast aan je huidige inkomen?

“What the mind of man can conceive and belief, it can achieve” ~Napoleon Hill
meer geld verdienen, EFT, Your Wish is Your Command

Denk je er serieus over na om meer geld te verdienen? Wat ga je doen om dat te realiseren? Laat me raden; harder werken of meer werken of ….?

Harder werken zal je niet verder helpen. Ik zal je uitleggen waarom. Veel mensen denken dat wij met onze ogen zien, maar … dat doen we niet! Via onze ogen komt licht binnen waardoor er allerlei complexe chemische reacties en elektrische impulsen plaatsvinden. Op basis van deze reacties en impulsen ontcijferen onze hersenen de informatie die is binnengekomen vanuit onze externe wereld. Waarom is dat belangrijk om te weten?

De hersenen bepalen welke informatie doorkomt en welke niet.

De hersenen bepalen of deze informatie wel of niet belangrijk voor ons is. We zien dus eigenlijk met onze hersenen in plaats van met onze ogen. Onze ogen zijn net als de lens op een camera – ze laten het licht door dat wordt gereflecteerd door objecten buiten ons, zodat onze hersenen ze opmerken en de informatie kunnen verwerken.

Tot zover vrij simpel, toch? Alleen zul je nu afvragen waarom dit zo belangrijk is voor het verdienen van meer geld. Dat zal ik uitleggen.

Elke seconde worden er door jouw ogen ongeveer 400 miljard stukjes “informatie” van de buitenwereld opgepikt. Zonder dat jij je daar bewust van bent. Je bent je maar bewust van maximaal 2.000 van die deeltjes informatie. Dat betekent dat er miljoenen stukjes informatie aan jouw bewustzijn voorbij gaan.

Op basis waarvan wordt nu bepaald welke informatie wel bewust doorkomt en welke niet?

Keuze is afhankelijk van jouw lijstje van belangrijke zaken

Je hersenen zoeken naar patronen en afbeeldingen in de buitenwereld die op dit moment door jou van groot belang worden geacht. Zeg maar dat je van alles bewust bent dat op jouw “lijst van belangrijke zaken” staat. Als jij je rond deze tijd van het jaar bezighoudt met het plannen van een vakantie naar bijvoorbeeld Italië, dan zal een reclame op de televisie of radio over Italië je eerder opvallen dan mensen die bijvoorbeeld naar Australië op vakantie willen. Zij zijn er niet in geïnteresseerd en  zullen er weinig tot geen acht op slaan. Die zullen deze informatie onbewust meekrijgen. Het staat niet op hun lijstje van belangrijke zaken.

En jouw overtuigingen bepalen welke informatie doorkomt

Naast dat een aantal zaken op jouw lijst staat, heb je ook te maken met jouw huidige mentale programmering of conditionering. Als je geprogrammeerd bent voor een bepaald inkomen, dan … precies, zullen je hersenen voortdurend op zoek gaan naar kansen die met dat niveau van inkomsten overeenstemmen. Niets minder, niets meer.

Dus jouw programmering bepaalt dat je vast zit aan je huidige inkomen. Nou is de vraag of je dat wilt veranderen? Zo ja, dan zul je waarschijnlijk nu wel begrijpen dat het verdienen van meer geld een inside game is. Het is een mentaal spel; we hebben dus van binnen naar buiten te werken. Dus hard werken als antwoord op het meer verdienen, zoals onze ouders, leraren en anderen ons geleerd hebben, is precies het tegenovergestelde!

Met alle laatste ontwikkelingen op het gebied van hersenonderzoek en de recente inzichten in de kwantumfysica, is het raadzaam om te begrijpen hoe jouw kostbare hersenen werken en hoe je controle over al deze krachtige systemen kunt krijgen.

Hoe kun je mentale programmering en lijstje van belangrijkheid aanpassen?

Als je geïnteresseerd bent in het maximaliseren van jouw inkomen door je mentale programmering te veranderen en je lijst van belangrijkheid aan te passen, dan zijn er diverse mogelijkheden die ik je aanraad:

E.F.T.

Is een eenvoudige techniek die snel geweldige resultaten oplevert. E.F.T. staat voor Emotionele Vrijheid techniek of kortweg Tapping. Tappen is een eenvoudige en effectieve methode om allerlei negatieve en beperkende overtuigingen op te ruimen, die je tegenhouden om te krijgen wat je wilt. In dit geval meer verdienen.

Op dit moment vindt er een tapping event plaats die je vanachter je computer gratis kunt volgen! Dit event betreft verschillende thema’s, zoals geld, relaties en gezondheid waarop jij je overtuigingen kunt loslaten. Op woensdag 9 mei/donderdag 10 mei gaat het over het specifieke thema financiën. Een uitgelezen kans dus om de blokkades op te ruimen, die je hebt ten aanzien van het meer geld verdienen.

Je krijgt tijdens de online events de kans om zelf te experimenteren en mee te doen tijdens de sessies. Er worden diverse voorbeelden gegeven, zodat je een idee krijgt in welke situaties je het allemaal kan toepassen. Mocht je meer willen weten over hoe de werking is van het tappen, dan kun je op de website allerlei wetenschappelijke artikelen lezen die de werking voor zover mogelijk verklaren. Daarnaast wordt de algemene tappingprocedure in een aparte video toegelicht.

Schrijf je hier in om de sessies gratis te kunnen volgen.

2012 TWS Nick OrtnerYour Wish is Your Command

Aangezien jij degene bent die de lijst van belangrijkheid heeft samengesteld voor jouw leven, ben jij bij uitstek ook degene die deze kan veranderen, toch? Om dit efficient en effectief te doen, kun je gebruik maken van de gratis online training Your Wish is Your Command. Je krijgt handreikingen en voorbeelden hoe jij jouw lijstje van wensen opnieuw  kan samenstellen (meer verdienen) en hoe jij je brein opdracht kan geven een andere programmering in te stellen waardoor je meer mogelijkheden in de buitenwereld gaat zien. Dit alles kun je geheel in je eigen tijd en tempo en op je eigen vertrouwde plek doen. Je kunt de training op je eigen computer, iPhone of Ipod downloaden en overal beluisteren waar je maar wil!

Speak Your Mind

*