Waarom 98% faalt……

effectief meditatie toolWist je dat de meeste mensen die succesboeken lezen en naar succes workshops gaan nog steeds niet het succes bereiken dat zij graag willen? Napoleon Hill heeft ooit gezegd dat slechts 2% van de mensen die zijn inmiddels legendarische succes principes hebben gelezen ze ook daadwerkelijk toepassen. Slechts 2%!

Slechts 2% past de succesprinciples ook toe. Waarom past de rest, de resterende 98%, het dan niet toe? Enig idee?

Waarom saboteren mensen zichzelf?

Dit is de reden (en ja er is een oplossing): onbewuste sabotage. Ook al weten mensen wat ze hebben te doen om succesvol te kunnen zijn, ze doen het niet. Ze saboteren zichzelf. Hoe? Nou, bijvoorbeeld door meteen te stoppen met waar ze mee bezig waren om te leren in hun leven op het moment dat er tegenslag is. Of uitstellen…..ook zo’n bekende. Morgen is toch ook een mooie dag om te beginnen….

Helaas. Als je een besluit hebt genomen of een voornemen hebt gemaakt, dan heb je binnen 48 uur een actie in de richting van jouw besluit te nemen. Waarom? Heel simpel eigenlijk. Het brein is als een repeterende grammofoonplaat. Als je niet oplet dan blijft die in dezelfde groef hangen.

Als je nu een besluit neemt, dan heb je bij wijze van spreken de naald opgepakt en sta je klaar om deze in een andere nieuwe groef te laten vallen, zodat er nieuwe muziek uit de speakers komt. Jouw actie bestaat dan uit het verplaatsen van deze naald naar een andere groef. Stel je uit… tja, dan valt die als vanzelf weer terug in de oude groef. Met als gevolg dat je weer in het oude liedje bent beland. Klinkt logisch of niet?

Als je niet meteen actie neemt op het besluit wat je hebt genomen, dan neemt het onderbewuste deel van jou het gewoon weer over. Deze is vastgelegd in de vorm van neurale netwerken in je brein. Als jij niet bewust nieuwe activiteiten gaat ontplooien op basis van jouw besluit, dan blijven deze neurale netwerken helemaal intact en verandert er ook niets in jouw leven. Je leeft jouw leven dan voor het grootste deel op de volautomatische piloot op basis van de dagelijkse gewoonten. Die gewoonten zijn nu de groef in de grammofoonplaat die jij elke dag weer laat zien.

Zolang je gedrag wordt gegenereerd door het onbewuste deel van je geest, dan kun je dus problemen ervaren met het nemen van de succesvolle acties  ….

…. zelfs als je weet wat ze zijn, en jij ze wilt aanpakken. Helaas, zoals ik al zei, 98% van de mensen doet dit.

Hoe kun je zelfsabotage doorbreken

Wat kun je nu doen? Wat is een krachtige en effectieve manier om je te ontdoen van deze onbewuste, zelfondermijnende demonen?

Meditatie

Meditatie maakt dat je bewust wordt van hoe jij jezelf saboteert (plus, het geeft je nog veel meer extra’s!). Op dit moment lees je overal wetenschappelijke studies over de geweldige voordelen van meditatie.

Meditatie …
• Verbetert de mentale en emotionele gezondheid …
• Eindigt zelf-sabotage …
• Verhoogt de wilskracht …
• Eindigt uitstel …
• Verlaagt stress …
• Verbetert de fysieke gezondheid …
• Verhoogt geluk, innerlijke rust, en de mogelijkheid om te slagen.

Meditatie heeft bewezen je leven te verlengen, meer geluk te creëren, innerlijke rust te vergroten, een lager stressniveau, mentale helderheid te vergroten, langdurige emotionele problemen, waaronder angst, angst, depressie, boosheid op te lossen en …

… het is een van de beste dingen die je kunt doen voor je hersenen! Maar hier is het probleem met meditatie.

Mediteren is moeilijk…. of toch niet?

Het is moeilijk om te leren. Het is vaak saai. Het duurt lang voor je het beheerst. Het kan een jaar of langer duren voordat je de voordelen ervaart! Dus…. stoppen de meeste mensen al lang voor dat punt.
Gelukkig is er moderne technologie, waar de wereld van de meditatie ook haar voordelen mee doet.

Het bedrijf Centerpointe Research Institute heeft een eigen audio-technologie ontwikkeld, genaamd Holosync die jou direct (en moeiteloos) in een diepe meditatie brengt, letterlijk door een druk op de knop.

Als je problemen hebt of had met mediteren, of misschien nog nooit hebt geprobeerd, maar wel de bewezen voordelen van meditatie wil plukken, zoals de fysieke, emotionele en spirituele voordelen, luister dan eens naar Holosync.

Nieuwe technologie maakt mediteren leuk en simpel

Holosync stelt je niet alleen in staat tot het beeindigen van de onbewuste zelf-sabotage, het geeft ook vele andere opmerkelijke voordelen. Veel Zen monniken en Zen meesters gebruiken Holosync – net als veel mensen die succes hebben in hun leven, zoals Jack Canfield (co-auteur van de New York Times Best-selling Chicken Soup for the Soul boeken), Bob Proctor, Marci Shimoff en Gay Hendricks.

Ik gebruik het product van Holosync zelf ook. Ik vind het geweldig. Het geeft mij rust. Ik ervaar een grotere innerlijke rust en balans. Het is een super effectief breintool. Je maakt nieuwe neurale netwerken voor succes, rust en balans aan zonder iets te hoeven doen! Ik zet de koptelefoon op en ga lekker even zitten. Ondertussen zorgt de technologie ervoor dat ik niet alleen tot rust kom, maar dat er ook nieuwe positieve bedrading in mijn brein wordt aangelegd. Super!

Het tool Holosync is niet alleen erkend als een super brain tool, het heeft ook een grote aanhang onder mensen met specifieke medische problemen, waaronder ADD, chronische vermoeidheid, traumatisch hersenletsel (TBI), Post Traumatische Stress Stoornis, angst, depressie, verslaving en nog veel meer.

In de afgelopen 20 jaar hebben een miljoen mensen gebruik gemaakt van Holosync om hun meditatie te versnellen en zo gelukkiger, gezonder en succesvoller te worden. Wil je meer weten over ga dan naar hun website voor een gratis demo en ervaar zelf de voordelen. Het is een “no-brainer” om dit uit te proberen. Laat je inspireren, vraag de gratis demo aan en ervaar zelf wat het met je doet!

Speak Your Mind

*