Succes strategieën

When the attitude is right, the facts don’t count.

wet van aantrekking

Ben je happy in je leven?

Ben je blij met wat je hebt, doet en bent in jouw leven?

Waar droom je van? Welke wensen heb je?

Een liefdevolle relatie?
Goede gezondheid?
Veel vrije tijd?
Gelukkig zijn?
Fijne vriendschappen?
Veel zelfvertrouwen?
Bijdragen aan de buurt of de samenleving?
Verre reizen?
Vakanties?
Nieuw huis?
Een auto?
Sparen voor als de kinderen gaan studeren?

We hebben allemaal dromen

We hebben allemaal dromen, bewust of onbewust. We kijken om ons heen en zien dan dingen, die wij mooi vinden, leuk vinden, ook graag willen ervaren. Dat zijn allemaal wensen die wij hebben.
Als je om je heen kijkt en je krijgt een gevoel over je heen van ‘dat kan ik me niet veroorloven’, dan heb je ook wensen, alleen je drukt ze op een negatieve manier uit. Je wilt het wel, maar gelooft er niet in dat het je ooit zal toevallen.

Hoe komt het toch, dat sommige mensen zo schijnbaar makkelijk hun doelen realiseren dan anderen?
Het heeft te maken met een universele wet die voor iedereen geldt, ongeacht persoonlijkheid, huidskleur, religieuze overtuigingen en of iemand goed of slecht is. Deze wet geldt voor iedereen en werkt overal en altijd.

De Wet van Aantrekking

Om te kunnen begrijpen hoe de Wet van Aantrekking werkt en hoe het ons leven kan beïnvloeden, sta ik even stil bij ons proces van denken.

Weet je hoeveel gedachten wij per dag hebben? We beseffen het niet, maar we hebben zo’n 60.000 gedachten per dag. We denken wat af op een dag! Wanneer je met iemand praat of naar iemand luistert, denk je. Wanneer je naar de televisie kijkt, boodschappen doet, denk je. Wanneer je koffie drinkt met iemand, denk je. Je denkt continu.

Aan elke gedachte die je denkt hangt een energetische frequentie. Deze frequentie wordt uitgezonden in het universum en trekt op magnetische wijze alle soortgelijke dingen op dezelfde frequentie aan.

Hetzelfde trekt hetzelfde aan!

Dat betekent dat de wereld om je heen reageert op jouw energie die jij creëert door jouw gedachten en gevoelens. Je krijgt precies terug wat je uitzendt. Wat jij op een bepaald moment denkt en voelt, is in wezen een verzoek aan het universum om je meer van hetzelfde te geven.

Wat je zaait, is wat je oogst

Dat kan zeer confronterend zijn, dat weet ik maar al te goed. Jouw denken heeft een frequentie die ervoor zorgt dat je iets terug krijgt met dezelfde frequentie. Het is dus wenselijk dat je voortdurend gedachten en gevoelens uitzendt die overeenstemmen met waar je graag meer van wilt aantrekken, toch?

Hoe doe je dat? Hoe weet je dat je de “juiste” frequentie uitzendt? Hoe kun je managen wat je aantrekt?

Succes strategieën

Er is een aantal strategieën, die je helpen om je vaker op een dag goed te voelen:
1. Stel vast wat jouw droom is. Waar ga je voor, wat wil je het allerliefste in je leven. Schrijf dat op. Het geeft je motivatie om in actie te komen. Begin en eindig je dag met het verbeelden van deze droom of dromen.

2. Doe dingen die je blij maken, doe daar meer van in het leven. Vind je taarten maken leuk, prima, bak er meer en maak er mensen in je omgeving blij mee. Misschien komen er straks wel mensen die jou vragen om speciaal voor hun verjaardag een taart te bakken.

3. Zorg dat je mensen om je heen verzameld, die jouw dromen en wensen ondersteunen. Laat ze niet jouw droom stelen, omdat ze zelf niet weten wat ze willen of zich bezig houden met hoe dat dan wel niet allemaal moet. Lees ook “deel jij je droom met iemand die negatief is?”

4. Let op je woorden die je gebruikt. Gebruik positieve woorden naar jezelf en naar anderen. Woorden zijn krachtig en hebben ook een energetische waarde.

5. Je krijgt waar je de meeste tijd van de dag aan denkt. Dus denk vooral aan wat je wel wilt. Focus daar de hele dag op. Je zorgen maken over hoe je dat allemaal voor elkaar kunt krijgen, is je bezig houden met stellen van negatieve doelen. Houd het positief. Lees ook “Je krijgt waar je de meeste tijd van de dag aan denkt”.

6. Lees boeken. Boeken hebben ook een vibratie. Heb je wel eens een horror film gekeken, wat deed dat met je? Als je naar heavy metal luistert of naar soul muziek, is dat anders? Lees boeken met een positieve boodschap zoals ‘Vraag en het wordt gegeven’ en ‘The magic of thinking big’. Door het lezen, krijg je andere gedachten, die weer andere dingen aantrekken. Zie hiernaast in het kader om ze meteen te bestellen.

Wil je nog meer strategieën horen? Luister naar deze gratis cd “the success secrets they don’t want you to know”. Hierin krijg je nog meer strategieën aangereikt.

Wil je niet blijven dromen en wil jij je dromen ook daadwerkelijk manifesteren, kies dan voor de gratis cd serie “Your Wish is Your Command”. Hier krijg je een stappenplan aangereikt, die je elke keer weer kunt gebruiken om welke wens, doel of droom waar te maken.hoe je dromen te manifesteren

Speak Your Mind

*