Succes in 6 minuten per dag


“Patience, persistence and perspiration make an unbeatable combination for success”.
~Napoleon Hill

Alles in de natuur bevat een specifieke code of een combinatie, waardoor ze zijn of doen wat ze zijn.
Een krokodil praat niet zoals mensen en een eikenboom geeft geen peren. Logisch, toch?
De specifieke code zorgt voor de specifieke omstandigheden. 

Succesvolle mensen hebben een specifiek code of combinatie

Ook succesvolle mensen werken met een specifieke code of een combinatie. Dit geldt ook voor mensen die geen succes in hun leven hebben bereikt. Ze hebben een code of een combinatie die veel van het goede in het leven achter slot en grendel houdt.

Net als bij een cijferslot kun je heel lang spelen met allerlei mogelijke combinaties. Het slot gaat niet open totdat je de specifieke code hebt ontdekt of gekregen en deze invoert.

Een succesvolle combinatie van gedachten

Hetzelfde geldt voor onze gedachten. Gedachten van moed , kracht en inspiratie vormen een combinatie van gedachten. De combinatie van deze gedachten helpen je om het leven op een geheel andere manier te zien en je meer bewust te maken van de mogelijkheden tot een succesvol en evenwichtig leven.

Om een cijferslot te openen, heb je de juiste cijfers in de juiste volgorde nodig om het te openen. Zo geldt dat ook voor het openen van een leven naar meer succes en happiness. Daarvoor zijn een aantal gedachten over een bepaald onderwerp nodig waardoor er verandering in jouw leven komt.

Een voorbeeld. Stel je hebt een stalen balk die je magnetiseert. Zonder dat je dat met het blote oog kunt zien, herschikken de materialen zich in deze balk. Deze onzichtbare verandering wordt pas zichtbaar als je er een ijzer bijhoudt. Dan reageert het materiaal opeens heel anders rondom de balk.

Heb jij de resultaten die je wilt in jouw leven?

Kijk nu eens naar je  huidige resultaten. Ze zijn zeer zichtbaar en zijn jouw weergave van jouw combinatie van gedachten. Als je nu niet blij bent met jouw resultaten, dan heb jij je gedachten te herschikken.

Je kunt beginnen met je af te vragen: “Wat wil ik nu echt in dit leven ?” , “Welk verschil wil ik maken in dit leven, wat wil ik bijdragen aan dit leven ?” , of ” Waar ligt mijn passie, wat zou ik mijn hele leven willen doen ook als ik niet betaald zou krijgen ?”.

Bovenstaande vragen geven energie aan elke vezel van je lichaam en zorgen ervoor dat gedachten zo worden gerangschikt dat ze alles om je heen beïnvloeden.

Wil je het anders? Dan is dit voor jou!

Als je niet de resultaten in het leven krijgt, die je graag wilt, dan is dit voor jou

Een programma waar je elke dag een video van een paar minuten krijgt en vervolgens een opdracht kunt uitvoeren. Dit alles is maar 6 minuten per dag. Het zorgt voor het herschikken van jouw gedachten, het anders kijken naar de wereld waardoor er andere zaken zichtbaar gaan worden in jouw wereld.

Bob Proctor geeft al enorm veel informatie en waarde in de 3 video’s die hij gratis deelt. Ik moedig je aan om deze te bekijken. Geeft inzicht in waar overtuigingen vandaan komen en hoe je ze kunt oplossen.

Eigen ervaringen

Ik heb zelf dit product een paar jaar geleden aangeschaft. Bob Proctor geeft in een paar minuten per dag via een video een inzicht voor de dag mee. Het maakt je bewust van hoe je naar de wereld kijkt. Door het ‘s ochtends te bekijken, loop je de hele dag toch met andere ogen de wereld waar te nemen. Zo heeft hij een scale aan inzichten, die hij op een leuke energieke manier presenteert.

Ik vond het zelf prettig om ‘s ochtends de video van een paar minuten te bekijken en de oefening die daarbij zat door te lezen. ‘s Avonds ging ik dan met de oefening, die een paar minuten vergt, aan de gang. Je bepaalt helemaal zelf wanneer je kijkt, hoe vaak je kijkt, of je 3 afleveringen achter elkaar wilt kijken of je de opdrachten wel of niet maakt. Ik vond het heel waardevol en heeft mijn manier van kijken zeker verandert als het gaat om het neutraal kunnen aanschouwen van de wereld. Ik merk dat ik veel meer de dingen kan nemen zoals ze zijn. Scheelt bakken met energie!
Alleen al zijn 3 gratis informatievideo’s zijn de moeite waard om te bekijken en te beluisteren!

 
Mocht je meer informatie willen, neem dan gerust contact met mij op via dit formulier.

 

 

Speak Your Mind

*