“Ontdek Welke Dagelijkse Gewoonten Effectieve, Succesvolle & Happy Mensen Hebben, Die Ook Jij Kunt Toepassen Om Direct Dezelfde Resultaten Te Krijgen In Jouw Leven”

Afzender: Jacqueline te Brake, Zeist

Heb jij ook:

Dat je elke keer weer te weinig tijd hebt om….

Dat je niet meer positief kan denken………

Dat je even niet weet hoe je het allemaal voor elkaar krijgt …..

Dat je er even helemaal door heen zit…

Dat je ’s ochtends écht geen zin hebt om op te staan…

Dat elke dag hetzelfde lijkt ….

Dat je met iets begint en er niet veel of helemaal niets uit je handen komt….

“Doe wat anders”

Ik kan me nog goed herinneren dat ik vrijwel altijd gestrest was, omdat ik altijd tijd tekort had en niet effectief bezig was. Ik had het altijd ‘druk’. Ken je zulke mensen uit je omgeving?

En als je je altijd druk voelt, dan is er ook geen moment om jezelf op te laden en vol nieuwe energie weer wat op te pakken. Laat staan om iets nieuws op te pakken. Het energieniveau is structureel te laag met als gevolg een lage persoonlijke effectiviteit en een wat down neerslachtig gevoel.

Op een gegeven moment was ik hier klaar mee. Dat wil zeggen, ik wilde iets anders… maar het mocht niet teveel tijd kosten :-).

Eén van de dingen die mij daarin geholpen heeft, is het dagelijks toepassen van een relatief eenvoudige methode.

“Het Is Niet Moeilijk Om Iets Anders Te Doen, Je Moet Alleen Weten Wat Je Nu Anders Hebt Te Doen En Wat Het Effect Ervan Is”

Als je succesvoller, effectiever en happier wilt zijn, dan heb je een aantal zaken anders te doen. Het begint altijd met wat je denkt. Het denken zorgt voor een reactie in hoe je voelt én in je lichaam.

Weet je dat je ongeveer 90.000 gedachten per dag hebt? Dat is gemiddeld zo’n één gedachte per seconde! Dat gemiddeld 90% van deze gedachten je gisteren ook al had? Dat van die duizenden gedachten per dag gemiddeld 70% negatief is!

Weet je nog wat ik hiervoor schreef? Het begint altijd altijd altijd met wat je denkt, want dat brengt een reactie teweeg in je acties en in je lichaam. Snap je nu, dat als je veel negatieve gedachten hebt, je ook veel negativiteit in je lichaam opbouwt waardoor je op termijn een structureel laag energieniveau opbouwt?

Het hebben van deze negatieve gedachten is een gewoonte geworden. Net zoals je hebt leren fietsen, een instrument hebt leren bespelen, op jouw manier elke ochtend opstaat…. Allemaal gewoonten!

“Jouw Dagelijkse Gewoonten Zorgen Voor De Kwaliteit Van Jouw Leven. Verander Je Gewoonten En Je Verandert Je Leven”

Dus wat je nodigt hebt, is een andere gewoonte die zorgt voor meer plezier, meer balans en meer energie. Nu begrijp ik maar al te goed, dat het niet teveel tijd mag kosten, want dat is precies de reden waarom je niets nieuws wilt beginnen. Het kost teveel tijd.

Wat heb je nu nodig dat je weinig tijd kost, je dagelijks voedt en je denken positief beïnvloedt?

“Zorg Elke Dag Voor Andere Gedachten In Je Hoofd, Een Andere Manier Van Kijken, Waardoor Je Anders Gaat Reageren Op Situaties Om Je Heen, Je Stress Afneemt, Je Productiviteit Hoger Wordt”

Succesvolle & happy mensen beginnen de dag met positieve en inspirerende gedachten. Zij starten met gedachten over wat zij wél willen, waar ze blij van worden, waar ze energie van krijgen, die opbeurend zijn…..
Zij hebben dáár een DAGELIJKSE gewoonte van gemaakt!

Wil jij ook de dag anders beginnen en andere gewoonten aanleren om zo meer succes en balans in je leven te ontvangen? Je kunt je DAGELIJKSE gewoonten veranderen:

“Begin Vandaag Nog Met de 3 Minuten Inspiratie”

Klik op onderstaande knop om de 3 Minuten Inspiratie vanaf morgen te ontvangen!

3 Minuten Inspiratie

Ontvang vanaf NU elke werkdag om 07:00 uur een inspirator in je email om de dag met nieuwe andere, positieve gedachten te beginnen. Laat je ondersteunen om de dag anders te beginnen en anders te handelen. Laat elke dag een frisse wind waaien door je hoofd vol met inspiratie en zin in een heerlijke nieuwe dag.

Naast dat deze 3 minuten inspiratie je elke dag weer inspireert, zul je ook merken dat je geleidelijk aan een andere kijk op het leven krijgt…..

Wellicht leidt dat er toe dat je een nieuwe weg inslaat met je leven met minder stress, meer geluk, betere communicatie, fijnere relaties, meer voldoening en nog veel meer!

Je betaalt een vast bedrag per maand namelijk €19,95 om elke dag de 3 Minuten Inspiratie in je email te ontvangen.
Klik op onderstaande knop om de 3 Minuten Inspiratie vanaf morgen te ontvangen!

3 Minuten Inspiratie

Je kunt te allen tijde per direct je abonnement beëindigen wanneer je niet langer de 3 Minuten Inspiratie wilt ontvangen, je hoeft dan alleen even te mailen naar: info@happyquote.nl

“100% Niet Goed Geld Terug Garantie (Probeer Het 30 Dagen Uit)”

Zoals met al mijn producten bied ik een 100% niet goed geld terug garantie aan. Wanneer de 3 minuten inspiratie voor jou om een of andere reden niets is, dan kun je dit melden en krijg je je geld direct terug. Je kunt het dus 30 dagen uitproberen. Waarom? Ik wil alleen maar tevreden klanten. Je loopt dus geen enkel risico!

Veel plezier!

 

 

Copyright Jacqueline te Brake – Zeist – Nederland